Hotelul Ambassador este situat in centrul orasului, la 50 de metri distanta fata de Bulevardul Bucuresti, in vecinatatea Muzeului de Mineralogie. De aici puteti accesa multe atractii baimarene foarte populare printr-o plimbare scurta. De jur imprejurul hotelului gasiti una dintre cele mai vii zone ale oarsului cu numeroase magazine, baruri si restaurante. mai mult
Camerele Hotelului Ambassador:
Capacitatea maxima a Hotelului este de 41 de locuri in camere de tip: single, duble, matrimoniale si apartamente, decorate in tonuri variate, spatioase si elegant mobilate.
Cele 20 camere si 2 apartamente, locul ideal pentru odihna dumneavoastra, va asigura confortul si intimitatea de care aveti nevoie.
Camerele si apartamentele sunt echipate cu: aer conditionat, minibar, televizor color, cablu TV, conexiune internet, bai cu cabina de dus, uscator de par, telefon in camera si baie.
ETAJ I - SILVER
are 6 camere, din care: 1 single, 2 matrimoniale si 2 duble. imagini
ETAJ II - GOLD
are 8 camere de lux, din care: 2 matrimoniale si 6 duble cu un design deosebit, decorate in stil diferit, spatioase, luminoase, cu deschidere la terasa. Clientilor pretentiosi le oferim cele 2 Apartamente: Aristocratic - cu 2 incaperi (living+dormitor) si cel Prezidential cu 3 incaperi (birou, living, dormitor) imagini
ETAJ III - BRONZE
are 5 camere la mansarda, toate fiind camere duble. imagini
Apartament Presidential

Clientul are la dispozitie 3 incaperi: birou, living, dormitor pe langa baie.

Apartament AristocraticLuxul apartamentului este dat de baia frumos conceputa si asortata impreuna cu confortul celor 2 incaperi luxoase: living si dormitor.
Acasa  Despre Hotel  Camere  |  Restaurant   |  Sala de conferinte
  Centru de sanatate  |  Tarife   |  Contact / Rezervare
Acceptam: 
Copyright Hotel Ambassador, 2004. Created by OfficeINN